2013. június 17., hétfő

Új kinézet

Sziasztok!
Mint láthatjátok,megújult a blog kinézete!
Így hát arra kérlek benneteket, írjátok ide le nekem komiba, hogy szerintetek jó-e ez az új kinézet, vagy töröljem ki. Őszintén, én tényleg nem tudom.
Valamint csináltam felülre egy "Szereplők" menüpontot. Nézzétek meg azt is!
Ma nem biztos, hogy lesz új rész, ki tudja, majd meglátjuk!
És ami e kommenteket illeti, azt komolyan gondoltam. Legyetek szívesek, írjátok le a véleményeteket ŐSZINTÉN a blogról. Hogy mitől lehetne jobb, min kellene sürgősen változtatni. Nekem sokat jelent, ebből tanulok!
Előre is köszönöm annak, aki ezt elolvassa és kommentel ide, vagy bármelyik részhez!

Üdv: A szerkesztő <3

8 megjegyzés:

  1. Oké, szóval.:D A háttér nekem tetszik, talán jobb is, mint az előző.:) A fejléc nagyon tetszik, csak az nem, hogy nem szimmetrikus. Szerintem nem kell a jobb felső kép.:D Az alatta levő pedig (szerintem) nem annyira Vikis-Rebekás. De a középső kép tényleg nagyon Vikis, az király! A bal oldali is nagyon jó.:) A bal felső sarokban van az az írás, hogy 'Bye: Lilla', na, nem tudom, hogy ezzel most azt akartad-e kifejezni, hogy te csináltad a fejlécet, vagy köszönsz.:D Mert a 'bye' az angol (el)köszönés, és azt, hogy te csináltad a fejlécet, azt a 'by'-jal kell kifejezni. Bocsánat az okoskodásomért!:D De a történet nagyon tetszik, remélem hamarosan kiderül, hogy mi Viki nagy titka a szüleivel.:) És tényleg ügyesen írsz, csak így tovább!;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Na egy ilyen kommentre vártam :) igyekszem miharabb kijavítani. Jobb oldalt azért két kép van mert eleve olyan kicsik, de szerinted milyen kép mutatna ott jól? Mi legyen rajta?
      A bye Lilla... hát igen. Kicsit elhamarkodtam :D

      Törlés
    2. Mit szólnál jobbra egy ilyenhez? http://weheartit.com/entry/14416950 Mondjuk inkább állókép kéne... Olyan, ami tényleg kifejezi, hogy nagyon jó barátok.:) Megesik olykor!:))

      Törlés
    3. Ez: http://weheartit.com/entry/65537268
      Vagy ez? http://weheartit.com/entry/65537126
      Jobb álló képet nem találtam :(
      Mondjuk még van ez is, de ez nem annyira :/ http://weheartit.com/entry/65535355

      Törlés
    4. Szerintem egyik sem az igazi.:/ Olyan jó lenne, amin két lánynak össze van fonva a haja, és hátulról látszik, és az egyik lánynak szőke a haja, a másiknak meg sötétbarna, így látszik, hogy elüt a hajuk egymásétól?:D

      Törlés
    5. Megpróbálok keresni valamit...

      Törlés
    6. Találtam egy olyant, de az nekem nem igazán tetszik :P Nekem ez jobban tetszik... http://favim.com/image/747234/
      De bocsássuk szavazásra!

      Törlés